Palvelut

Palvelut

Verkkosivut

Toteutamme niin suuret kuin pienemmätkin nettisivuprojektit huomioiden projekteissa aina asiakkaan sekä sivuston käyttäjien tarpeet. Tavoitteenamme on luoda näyttäviä ja nykyaikaisia sivuja, jotka tukevat asiakkaidemme tavoitteita heidän omilla toimialoillaan.

Verkkosivujen suunnittelu

Suunnittelussa huomioidaan eri näkökulmat ja käyttäjäryhmät. Suunnittelemme verkkopalvelut yhdessä asiakkaan kanssa. Visuaalisessa suunnittelussa voimme hyödyntää asiakkaan omaa vakiintunutta ilmettä huomioiden esimerkiksi esitteidenne, käyntikorttienne tai muun aineistonne tyylit. Tarvittaessa suunnittelemme ulkoasun, värit ja muodot myös puhtaalta pöydältä. Sivuston rakenne suunnitellaan aina tapauskohtaisesti tukemaan sivuston sisältöä.

Sivustot toteutetaan tekniikoiltaan joustavasti, joten niihin on mahdollista lisätä uusia ominaisuuksia myös myöhemmin, mikäli uusia tarpeita ilmenee ajan myötä. Oman alansa asiantuntijana asiakas tuottaa itse sivujensa varsinaisen tekstisisällön.

Tilaamme tarvittaessa myös verkkotunnukset, nimipalvelimet ja webhotellit puolestanne. Käytämme suomalaisia palveluntarjoajia, joilla on nopeat ja luotettavat yhteydet.

Verkkosivujen ylläpito

TinyMCE-tekstieditori. Toteutamme verkkopalvelut siten, että niiden käyttäminen on yksinkertaista, eikä sivujen ylläpito edellytä teknistä erityisosaamista. Palvelut toteutetaan asiakkaan itse ylläpidettäviksi. Tarvittaessa saat toki apua mahdollisiin ongelmatilanteisiin.

Koska sivujen päivitys tapahtuu itsepalveluna, voit päivittää sivusi vaikka päivittäin ja muutokset ovat aina heti näkyvissä. Kaikki ylläpitotoimet tapahtuvat verkkoselaimen kautta yksinkertaisen ylläpitokäyttöliittymän avulla. Esimerkiksi sivujen tekstisisällön muokkaus onnistuu tekstinkäsittelyohjelmia muistuttavalla tekstieditorilla ja kuvien sekä liitetiedostojen lisääminen onnistuu myös kätevästi verkkoselaimella.

Kotisivujen uusiminen

Onko teillä kotisivut, joiden ylläpito on työlästä ja jotka kaipaavat piristystä? Toteutamme myös kotisivujen päivityksiä, jolloin sivusto rakennetaan uudestaan ylläpitojärjestelmämme päälle ja sivujen ulkoasu päivitetään ajan tasalle. Sivujen olemassa olevaa sisältöä voidaan hyödyntää uusissa sivuissa, mikä nopeuttaa ja yksinkertaistaa uuden sivuston luomista.

Ohjelmointipalvelut

Ohjelmoimme aktiivista toiminnallisuutta verkkosivuille hyödyntäen tarpeiden mukaan mm. PHP-, JavaScript-, Ajax-, Flash-, Flex- ja Java-tekniikoita. Näiden tekniikoiden avulla nettisivut saadaan todella elämään ja niille voidaan toteuttaa hyvin monipuolisia palveluita, kuten karttoja ja nettivideoita.

Vaikka arvostamme viimeisintä huutoa olevaa tekniikkaa, huolehdimme myös palveluiden toimivuudesta hieman vanhemmilla verkkoselaimilla, hitaammilla yhteyksillä ja pienemmillä näytöillä. Hyvällä suunnittelulla ja huolellisella toteutuksella saadaan aikaan helppokäyttöisiä ja näyttäviä sivuja, jotka löytyvät hakukoneilla ja toimivat yleisillä selaimilla.